ژانر :اکشن | ماجراجویی | علمی تخیلی
زبان : English | Italian | Czech
کیفیت : BluRay 720p - 1080p
فرمت : MKV
محصول : USA
ستارگان :Tom Holland, Jake Gyllenhaal, Zendaya
کارگردان :Jon Watts
نسخه دوبله فارسی
دوبله فارسی فیلم مرد عنکبوتی دور از خانه با 2 دوبله متفاوت
دوبله اول | امور دوبلاژ سیما
گویندگان: سعید شیخ زاده، تورج مهرزادیان، شروین قطعه ای، شایان شامبیاتی، نرگس فولادوند، کسری کیانی، عباس نباتی، اردشیر منظم، بهروز علیمحمدی، شیلا آژیر و .
- - - - - - - - - - - - -
دوبله دوم
BluRay 1080p - 2.1GB
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
BluRay 720p - 1.2GB
BluRay 480p - 937MB
BluRay 1080pFull HD- 4GB
BluRay 1080p - 2.4GB
BluRay 1080p - 2GB
BluRay 1080p x265 - 1.8GB
BluRay 1080p x265 - 1.8GB
BluRay 720pHD- 2.9GB
BluRay 720p - 1.5GB
BluRay 720p - 1.1GB
BluRay 720p x265 - 978MB
BluRay 720p x265 - 973MB
BluRay 480p - 564MB
بدترین چیز درباره نوشتن نقدی برایفیلم مرد عنکبوتی دور از خانه Spider-Man: Far From Home 2019این است که به درخواست مارول، اجازه صحبت کردن درباره ی جالب ترین لحظات فیلم را در این نقد ندارم. چون این نقد چند روز قبل از اکران فیلم منتشر می شود، واقعا هم نباید این سورپرایزهای فیلم را لو داد. پس بدون لو دادن چیزی، می توانم بگویم فیلم مرد عنکبوتی دور از خانه Spider-Man: Far From Home 2019 خیلی بامزه است! به همان بامزگی
در
اما کارگردان جان واتس خیلی خوب می داند چطور آن تم سنگین را با یک ماجراجویی بامزه و ساده ترکیب کند. در حالی که برخی فیلم های مارولی مثل
بزرگترین مشکلفیلم مرد عنکبوتی دور از خانه 2019این است که احساس می شود داستان می خواهد ریتم سریعتری از چیزی که فیلم اجازه می دهد داشته باشد. منظورم این است که برخی صحنه ها با وجود اینکه محتوایشان از نظر داستانی مشکلی ندارد خیلی طولانی می شوند. این فیلمی است که برای جذابیت بیشتر به حذف و اضافه کردن چند صحنه ی دیگر نیاز داشت. بعضی وقت ها ساعت را چک می کردم، نه برای اینکه این فیلم بد بود، بلکه چون احساس می کردم ریتم کمی کند شده و من آماده ی دیدن بخش بعدی فیلم هستم. این برای فیلم مشکل زیادی به وجود نمی آورد، و تماشای صحنه های بیشتری با حضور ام جی همیشه لذتبخش است مخصوصا وقتی زندیا این قدر عالی است، اما صحنه های دیگری هم وجود داشتند که بامزه بودند اما دوست داشتم هر چه زودتر صحنه ی بعدی آن ها را تماشا کنم.
در انتها چیزی که می توانم بگویم این است که فیلم مرد عنکبوتی دور از خانه Spider-Man: Far From Home 2019 هیچ افت کیفیتی نسبت به
دانلود دوبله فارسی فیلم SpiderMan Far From Home 2019 با کیفیت BluRay 720p – 1080p
دانلود دوبله فارسی فیلم Avengers: Endgame 2019 با کیفیت BluRay 720p – 1080p
دانلود سریال چرنوبیل Chernobyl دوبله فارسی
دانلود فیلم سینمایی GUNS AKIMBO 2019
دانلود فیلم Dolittle 2020 دولیتل با دوبله فارسی
دانلود فیلم Annabelle Comes Home 2019 آنابل به خانه می آید با دوبله فارسی
فیلم ,مرد ,عنکبوتی ,فارسی ,bluray ,مستقیم ,مرد عنکبوتی ,لینک مستقیم ,فارسی bluray ,زیرنویس فارسی ,مستقیم دانلود ,دانلود زیرنویس فارسی ,لینک مستقیم دانلود ,مستقیم دانلود زیرنویس ,زیرنویس فارسی bluray
درباره این سایت